Hangtál

A hangtálterápiáról:

Az ősi tibeti eredetű hangterápia igen jó eredménnyel alkalmazható a stressz okozta feszültségek oldására, a stressz által kiváltott betegségek (többek között az úgynevezett menedzser-betegség) megelőzésére és kezelésére.

Kiegészítő terápiaként sikeresen alkalmazzuk az alábbi esetekben: ciszták, miómák, daganatos betegségek gyógyításának elősegítésére, hormonális eredetű betegségek, pl. pajzsmirigy túl- és alulműködés kezelésére, ízületi fájdalmak enyhítésére, alhasi görcsök oldására.

Alkalmas továbbá az immunrendszer erősítésére, légzési nehézségek enyhítésére, pánikbetegség kezelésére, depressziós állapot oldására, a koncentrálóképesség javítására, fejfájás enyhítésére, az erőtlenségérzet megszüntetésére, méregtelenítés elősegítésére, alvásproblémák kezelésére, a helyes elmélyülés megtapasztalásának elősegítésére.

Hatásmechanizmusa:

A hang több szinten hat. Mentálisan a hallható spektrumban a közérzetünket javítja, segíti az ellazulást, a relaxációt. A felhangok segítségével alfa, théta és delta hullámhosszon felszabadítja a tudatalattiból az elraktározott traumákat, miközben rezgésekkel masszírozza a testet és a különböző szerveket. Pihenteti és harmonizálja a két agyféltekét, ezáltal beindítja a testemlékezést és az öngyógyító folyamatokat.

A gyógyító hangrezgés a szervezetbe jutva feltölti az üreges szerveket, illetve a testünk nagyjából 70%-át alkotó vízkészletet strukturálisan feljavítja. A sejtmembrán ingerlésével mintegy felébreszti a sejteket; kihat a nyirokrendszerre, az idegrendszerre. Optimalizálja vízkészletünk molekuláris szerkezetét, aminek következtében beindul a méreganyagok kiválasztódása.

A kezelésről

A hangterápiás kezelés időtartama 60 és 75 perc között van, a páciens állapotától függően. A kezelés alatt javasolt ruházat: kényelmes, laza, zippzár és gomb nélküli nadrág (a legalkalmasabb a pamut melegítőalsó), szintén gomb- és zippzármentes kényelmes, laza pamut felsőrész, zokni.

Kizáró okok

Gyógyszerrel kezelt szívritmuszavar, pacemaker, a várandósság első és harmadik trimesztere (kivéve, ha a szülés megindulását szeretnénk segíteni), epekő, vesekő, akut endometriózis, trombózis. Műtét után leghamarabb 6 héttel alkalmazható a hangterápia.

Kapcsolat

Telefon

(+36 31)-780-5710

Email

aromo.aromaterapia@gmail.com

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject